APK gesprek

Het APK gesprek wordt gegeven door Theo

Je denkt al een tijd na over je situatie. Je hebt behoefte aan nieuwe input. Je wilt graag weten wat er in hoofdlijnen in je leven speelt.

Welk proces is er gaande? In welke richting moet ik het zoeken? Je bent niet op zoek naar een therapeutisch traject, maar toch zou je graag met iemand van gedachten wisselen die vanuit dat perspectief meekijkt naar je situatie. Een reactie, een bevestiging, feedback. Kortom nieuwe input met betrekking tot wat er speelt in je situatie.

Het is verrassend wat een enkel gesprek kan opleveren. De ervaring leert dat na een enkel gesprek de kern van de vraagstelling helder is. Je kunt je voordeel doen met mijn jarenlange ervaring van het werken met mensen in hun veranderingsproces.

De onderstaande link geeft informatie over de kosten.

Wat kost het?

Aanmelden kan middels volgende link: Online aanmelding

Na aanmelding vragen ik je het volgende Formulier in te vullen.

Neem direct contact met ons op!

Hoe werkt het?

Je meld je aan via het formulier hieronder.
Daarna nemen we zo snel mogelijk (binnen een werkdag) telefonisch contact met je op.
Heb je vragen? Bel, mail of App ons gerust! 

3 + 8 =

Ervaringen van cliënten

Relatietherapie:
de ervaring van Sjors en Lieve  2021
Lieve: We waren elkaar kwijt geraakt in de afgelopen jaren. En omdat we zo verschillend zijn ging het in de opvoeding van onze kinderen ook helemaal niet goed. Door de gesprekken ben ik me bewust geworden van mijn behoeftes: “ik sta altijd AAN”. Sjors stond inmiddels meestal op “UIT”, hoe langer het duurde hoe groter mijn gemis voelde hetgeen ik omzette in frustratie. Daardoor ging ik Sjors op druk zetten. Ik ben zo blij dat ik dit nu helder heb en heb geleerd hoe we kunnen samenwerken. Ik voelde me zo begrepen door Theo en Elly. Maar het mooiste was dat Sjors me nu begrijpt. We zijn heel erg geholpen om elkaar te bereiken.

Sjors: ik voelde me zo uitgeput in de relatie, ik deed mijn beste maar het lukte maar niet Lieve te bereiken. Ik ging me terug trekken, voelde me boos en machteloos. Ik heb geleerd om elke dag even echt contact met Lieve te maken. Zij reageert er zo positief op. Ik heb geleerd hoe ik dat kan doen. Dat is best nieuw en ook eng en kwetsbaar, eigenlijk helemaal nieuw.
Ik ben heel blij dat we deze therapie hebben gevolgd.  Aanrader!!

Lees meer….

Hoe werkt het?

Je meld je aan via het formulier hieronder.
Daarna nemen we zo snel mogelijk (binnen een werkdag) telefonisch contact met je op.
Heb je vragen? Bel, mail of App ons gerust!

 

Contact

Stevensweg 83
3319 AJ Dordrecht

06-38008055
praktijk@praktijkherstel.nl

KvK: 24453160

Rek. nr.: NL34 RABO 03953 98 991
t.n.v. Praktijk Herstel

1 + 12 =