De ervaring van Maria

In de gesprekken kreeg ik veel tips en inzichten en zag ik steeds meer dat ik niet de enige ben die moeiten kent. Ook na zeer lange tijd zijn er nog mogelijkheden om “oud vuil” uit het verleden op te ruimen. Sterker nog, om van je nadelen (rot ervaringen) je voordelen te kunnen maken. Een jaar geleden voelde ik me leeg en volkomen zinloos in deze maatschappij. Ik zat mijzelf enorm in de weg, voelde me overal te veel en sloot me daarom op.

Nu kan ik trots terug kijken naar waar ik was, waar ik nu ben en waar ik naar op weg ben. Na bijna 10 jaar zit er zelfs weer een kans op werk voor mij in! Had het me vorig jaar gezegd dan had ik je uitgelachen. Is de wereld dan veranderd? Nee! Ikzelf ben enorm gegroeid en merk nog dagelijks dat ik “herstellende” ben. Met de gereedschappen die ik aangereikt heb gekregen, help ik niet alleen mijzelf; mijn accu is weer zo geladen dat ik anderen kan helpen.

** Dit is wegens privacy een gefingeerde naam.

   Het verhaal is met goedkeuring van cliënt vermeld.

 

 

Terug naar ervaringen cliënten Klik hier >