De ervaring van Willem

Op een gegeven moment kon mijn vrouw het allemaal niet meer aan en zocht hulp. Ik dacht oké, nu ga ik dan maar mee. Gebroken en bedekt onder de last van porno kwamen wij bij Theo en Elly terecht.

De eerste keer mocht ik mijn verhaal doen en ik stortte alles eruit. Ik ervoer veiligheid en vertrouwen. Mijn verhaal was eigenlijk wel heftig en dat vertel je niet zomaar.

Ondertussen zijn we meer dan een jaar verder en zijn we aan het afbouwen. Zij hebben me laten zien dat ik een waardevol mens ben, ook, of juist ook in de ogen van God. Door middel van de gesprekken en door simpele tekeningen op het whiteboard werd duidelijk wie ik was, waar de knelpunten zaten van vroeger en welke gevoelens er bij hoorden. Vervolgens leerde ik te luisteren naar mijn eigen gevoelens en die ook te uiten. Theo en Elly hielpen me zoeken naar woorden. Wat was het verband tussen heden en verleden, waar was ik zelf in dit geheel?

Op wonderlijke wijze konden mijn vrouw en ik snel bij hen terecht. God heeft het gezegend en ik ben blij dat ik zo mag getuigen van de kracht van God en de liefde die Theo en Elly brachten. Geen veroordeling, nee, een luisterend oor en werkelijk woorden die me in de goede richting hebben gezet.

** Dit is wegens privacy een gefingeerde naam.

   Het verhaal is met goedkeuring van cliënt vermeld

Terug naar ervaringen cliënten Klik hier >