Ervaringen Relatie Retraite

De ervaring van David en Sharon*

Januari 2018 Sharon:
We werden warm ontvangen door Theo & Elly. In de therapiesessies zie je twee oprechte mensen die ook op moeilijke momenten openlijk de samenwerking zoeken om ons bij te staan. Dit menselijke aspect  maakt dat ik me op mijn gemak voelde en openstond voor de deskundigheid van Theo & Elly. Ze hebben op wonderbaarlijke snelle wijze een juiste inschatting gemaakt van hoe wij als persoon zijn.

Januari 2018  David:
Fijne setting, niet te zweverig, mooie locatie, prima manier om samen elkaar opnieuw te ontdekken.

De ervaring van Seth en Lenie*

November 2017  Lenie:
Wij hebben drie leerzame , effectieve en bijzondere dagen meegemaakt en met Theo en Elly. We kregen handvatten, inzichten en openheid die wij lange tijd gemist hebben in onze relatie. Het verblijf in het achterhuis versterkte  de intensiteit  en draagt positief bij aan de therapie. Het was prettig en waardevol.

November 2017 Seth:
Onze drie dagen bij Theo en Elly waren intens. We zijn in drie dagen door deze geweldige goed luisterende en oplettende mensen op gevoelens gewezen die ons verder zullen helpen in onze relatie maar vooral onze eigen ik. Daarnaast is het Achterhuis geweldig om in te verblijven. De combinatie met twee sessies op een dag en het verblijf is voor ons duidelijk de beste optie, geen gedoe van dagelijkse sleur en problemen, helemaal aangewezen op elkaar.

* De namen zijn om privacyredenen gefingeerd

 

Terug naar Relatie Retraite


Bekijk ook de Individuele Retraite