Individuele therapie

We staan samen met je stil om te ontdekken hoe je in het leven staat. Samen uitzoeken welke factoren het je lastig maken. Dit gaat meestal over een samenspel van zaken die te maken hebben met je situatie zoals je werk, gezin, relaties, familie, achtergrond en persoonlijkheid. Over waar je sterk in bent en wat je valkuilen zijn. Dit is geen eenvoudige puzzel.

Veel mensen zijn zich niet bewust van waar het mis gaat en weten niet een weg te vinden die bij hen past. Vanuit ons meeleven en  ons vak helpen we je daarvan bewust te worden. Deze te herkennen en te komen tot verandering.

Veel mensen vinden het moeilijk om deze stap te zetten omdat zij niet gewend zijn over zichzelf te spreken. Dat is kwetsbaar en onwennig. Dat weten we uit ervaring en zien dat als normaal. Sommige mensen schamen zich hulp te vragen. Wat we ook weten is dat de meeste mensen daar vlot overheen zijn als zij ervaren dat zij gehoord worden en met een open houding worden benaderd. Het is juist sterk om te durven kijken naar je valkuilen en te zoeken hoe je evenwichtiger in het leven kan staan.

Hoe je eerlijker met jezelf en anderen om kan gaan!


Wat kost het?

Aanmelden kan middels onderstaande link.  

Online aanmelding

Na aanmelding vragen we je het volgende Formulier in te vullen.


Bekijk ook de Time Out week