Relatietrainingen

Door de jaren heen heb ik ontdekt en ondervonden dat er een aantal basisprincipes werkzaam zijn in elke relatie! Om deze basisprincipes over te dragen hebben we kortdurende trainingen ontwikkeld. Deze trainingen bieden we aan vanuit het platform Vreugdeberg Academy. Samen met ons team bieden we trainingen aan van één of twee dagen waarin we belangrijke basiskennis en vaardigheden over relaties hebben verwerkt.
Deze trainingen hebben bewezen dat ze erg krachtig zijn en de essentie raken. Je wordt je als deelnemer bewust gemaakt wat er nodig is om tot verbinding en begrip te komen. Je krijgt een set basistools mee die je dagelijks nodig hebt in je relatie. Op onze site van vreugdeberg kan je daar alles over lezen. Als je overweegt om in relatietherapie te gaan of een Relatie Retraite te doen adviseren je daarom deel te nemen aan een van deze trainingen.

Het is een sterke basis voor relatietherapie. Bovendien werkt het tijd en kostenbesparend omdat deze dagen zo’n hoog rendement hebben.

Je kan kiezen voor:

– eendaagse training (en)

– tweedaagse training

Zie voor meer informatie over deze trainingen: www.vreugdeberg.nl

Neem direct contact met ons op!

Hoe werkt het?

Je meld je aan via het formulier hieronder.
Daarna nemen we zo snel mogelijk (binnen een werkdag) telefonisch contact met je op.
Heb je vragen? Bel, mail of App ons gerust! 

10 + 15 =

Ervaringen van cliënten

Relatietherapie:
de ervaring van Sjors en Lieve  2021
Lieve: We waren elkaar kwijt geraakt in de afgelopen jaren. En omdat we zo verschillend zijn ging het in de opvoeding van onze kinderen ook helemaal niet goed. Door de gesprekken ben ik me bewust geworden van mijn behoeftes: “ik sta altijd AAN”. Sjors stond inmiddels meestal op “UIT”, hoe langer het duurde hoe groter mijn gemis voelde hetgeen ik omzette in frustratie. Daardoor ging ik Sjors op druk zetten. Ik ben zo blij dat ik dit nu helder heb en heb geleerd hoe we kunnen samenwerken. Ik voelde me zo begrepen door Theo en Elly. Maar het mooiste was dat Sjors me nu begrijpt. We zijn heel erg geholpen om elkaar te bereiken.

Sjors: ik voelde me zo uitgeput in de relatie, ik deed mijn beste maar het lukte maar niet Lieve te bereiken. Ik ging me terug trekken, voelde me boos en machteloos. Ik heb geleerd om elke dag even echt contact met Lieve te maken. Zij reageert er zo positief op. Ik heb geleerd hoe ik dat kan doen. Dat is best nieuw en ook eng en kwetsbaar, eigenlijk helemaal nieuw.
Ik ben heel blij dat we deze therapie hebben gevolgd.  Aanrader!!

Lees meer….

Hoe werkt het?

Je meld je aan via het formulier hieronder.
Daarna nemen we zo snel mogelijk (binnen een werkdag) telefonisch contact met je op.
Heb je vragen? Bel, mail of App ons gerust!

 

Contact

Stevensweg 83
3319 AJ Dordrecht

06-38008055
praktijk@praktijkherstel.nl

KvK: 24453160

Rek. nr.: NL34 RABO 03953 98 991
t.n.v. Praktijk Herstel

7 + 10 =