Relatie Retraite

Praktijk Herstel biedt je de mogelijkheid om vijf dagen aaneen te werken aan je relatie in een omgeving waar je jezelf kan zijn. Sommige stellen zoeken naar verfrissing en verlevendiging van de relatie. Andere stellen hebben serieus last van hun valkuilen.

Ontspannen werken aan je relatie

In ons gezellig achterhuis heb je een heerlijk onderkomen. Het heeft een eigen ingang, het is gescheiden van het voorhuis waar onze praktijk is gevestigd.

In de tuin is het heerlijk vertoeven, er is ruimte genoeg.

Dagelijkse sessies met twee therapeuten

Van maandag tot en met vrijdag ontvang je samen met je partner elke dag een of twee therapiesessies. We ondersteunen dat jullie met elkaar in contact komen en tot gesprek komen over de onderwerpen waar het over moet gaan.

De relatietherapie wordt door ons,Theo en Elly, samen gegeven. Wij zijn inmiddels meer dan 30 jaar getrouwd en hebben onze lastige periodes gekend waar we samen (met hulp) doorheen gekomen zijn. We merken dat het positief beleefd wordt als wij samen werken. Beide partijen zijn vertegenwoordigd. Als team vullen wij elkaar aan en hebben plezier in het samenwerken.

Vermaak in de omgeving van Dordrecht

Naast de therapie vul je de dagen in op een manier die bij jullie past. Dordrecht heeft veel aantrekkelijke mogelijkheden. Zo is er op 5 minuten fietsen een mooi natuurgebied waar je kunt wandelen, fietsen en zelfs zwemmen als je van natuurwater houdt.

Dordrecht is een mooie oude stad met een gezellig centrum, veel musea en mogelijkheden te over om lekker uit eten te gaan.

Doel van de week

We streven er naar dat jullie aan het eind van deze dagen inzicht hebben in jullie relatiedynamiek. Dat zowel jij als je partner een nieuwe ervaring hebt in het maken van verbinding met elkaar en ook handvatten hebt hoe je thuis verder kunt gaan.

Bekijk de arrangementen