Relatietherapie

Relatie therapie wordt gegeven door Theo

Je zoekt hulp omdat je relatie niet meer is wat je ervan had verwacht. Je kan elkaar niet meer bereiken. Er kan van alles zijn voorgevallen zoals ziekte, verlies, ontrouw of gewoon uit elkaar zijn gegroeid. Het lukt je samen niet (meer)de dans te maken waar je blij van wordt. Je voelt het pijnlijke gemis van hechting door afstand en onverbondenheid. Misschien weet je niet hoe dit is gekomen maar je weet wel dat je zo niet verder komt. Dus tijd voor relatietherapie bij Praktijk Herstel!

In de gesprekken help ik jullie te ontdekken en te begrijpen welke emotionele reacties en patronen jullie relatie bepaald. Ik coach jullie om woorden te geven aan wat er in je leeft. Dat je leert om vanuit je eigen ruimte verbinding te maken met de ander. Vaak heeft een van de partners op bepaald gebied extra aandacht nodig omdat er impact speelt vanuit bijvoorbeeld familiegeschiedenis of trauma dat verstorend werkt in de relatie.
Het doel van de therapie is dat je (opnieuw) vreugde en leven ervaart in je relatie. Ik vindt het erg belangrijk dat je allebei, tijdens dit proces, begrip, afstemming en steun ontvangt. Daarnaast ondersteun ik jullie om nieuwe vaardigheden te leren en toe te passen.

Relatietherapie wordt door mij (Theo) gegeven. Ik ben sinds 1986 met Elly getrouwd.. Elly en ik hebben onze eigen lastige periodes gekend waar we samen (met hulp) doorheen zijn gekomen.

Wat kost het?

Aanmelden kan middels volgende link: Online aanmelding

Na aanmelding vragen ik je het volgende Formulier in te vullen.

Neem direct contact met ons op!

Hoe werkt het?

Je meld je aan via het formulier hieronder.
Daarna nemen we zo snel mogelijk (binnen een werkdag) telefonisch contact met je op.
Heb je vragen? Bel, mail of App ons gerust! 

1 + 14 =

Ervaringen van cliënten

Relatietherapie:
de ervaring van Sjors en Lieve  2021
Lieve: We waren elkaar kwijt geraakt in de afgelopen jaren. En omdat we zo verschillend zijn ging het in de opvoeding van onze kinderen ook helemaal niet goed. Door de gesprekken ben ik me bewust geworden van mijn behoeftes: “ik sta altijd AAN”. Sjors stond inmiddels meestal op “UIT”, hoe langer het duurde hoe groter mijn gemis voelde hetgeen ik omzette in frustratie. Daardoor ging ik Sjors op druk zetten. Ik ben zo blij dat ik dit nu helder heb en heb geleerd hoe we kunnen samenwerken. Ik voelde me zo begrepen door Theo en Elly. Maar het mooiste was dat Sjors me nu begrijpt. We zijn heel erg geholpen om elkaar te bereiken.

Sjors: ik voelde me zo uitgeput in de relatie, ik deed mijn beste maar het lukte maar niet Lieve te bereiken. Ik ging me terug trekken, voelde me boos en machteloos. Ik heb geleerd om elke dag even echt contact met Lieve te maken. Zij reageert er zo positief op. Ik heb geleerd hoe ik dat kan doen. Dat is best nieuw en ook eng en kwetsbaar, eigenlijk helemaal nieuw.
Ik ben heel blij dat we deze therapie hebben gevolgd.  Aanrader!!

Lees meer….

Hoe werkt het?

Je meld je aan via het formulier hieronder.
Daarna nemen we zo snel mogelijk (binnen een werkdag) telefonisch contact met je op.
Heb je vragen? Bel, mail of App ons gerust!

 

Contact

Stevensweg 83
3319 AJ Dordrecht

06-38008055
praktijk@praktijkherstel.nl

KvK: 24453160

Rek. nr.: NL34 RABO 03953 98 991
t.n.v. Praktijk Herstel

14 + 7 =