Relatietherapie

Je zoekt hulp omdat je relatie niet meer is wat je ervan had verwacht. Je kan elkaar niet meer bereiken. Er kan van alles zijn voorgevallen zoals ziekte, verlies, ontrouw of gewoon uit elkaar zijn gegroeid. Het lukt je samen niet (meer)de dans te maken waar je blij van wordt. Je voelt het pijnlijke gemis van hechting door afstand en onverbondenheid.  Misschien weet je niet hoe dit is gekomen maar je weet wel dat je zo niet verder komt. Dus tijd voor relatietherapie bij Praktijk Herstel!

In de gesprekken help ik jullie te ontdekken en te begrijpen welke emotionele reacties en patronen jullie relatie bepaald. Ik coach jullie om woorden te geven aan wat er in je leeft. Dat je leert om vanuit je eigen ruimte verbinding te maken met de ander. Vaak heeft een van de partners op bepaald gebied extra aandacht nodig omdat er impact speelt vanuit bijvoorbeeld familiegeschiedenis of trauma dat verstorend werkt in de relatie.
Het doel van de therapie is dat je (opnieuw) vreugde en leven ervaart in je relatie. Ik vindt het erg belangrijk dat je allebei, tijdens dit proces, begrip, afstemming en steun ontvangt. Daarnaast ondersteun ik jullie om nieuwe vaardigheden te leren en toe te passen.

Relatietherapie wordt door mij (Theo) gegeven. Ik ben sinds 1986 met Elly getrouwd.. Elly en ik hebben onze eigen lastige periodes gekend waar we samen (met hulp) doorheen zijn gekomen.

Wat kost het?

Aanmelden kan middels onderstaande link.

Online aanmelding

Na aanmelding vragen we je het volgende Formulier  in te vullen