Relatietherapie

Je zoekt relatietherapie, omdat je relatie niet meer is wat je ervan had verwacht. Misschien weet je nog niet hoe dit gekomen is, maar je weet wel dat je er samen zonder hulp niet uitkomt. Tijd voor relatietherapie bij Praktijk Herstel.
.
Tijdens de relatietherapie kijken we wat er aan de hand is en helpen we het gesprek op gang. Het doel van de therapie is dat je allebei weer vreugde en leven ervaart in de relatie. Begrip, erkenning, steun en nieuwe ervaringen zijn steekwoorden die aandacht krijgen tijdens de gesprekken.
.
Relatietherapie wordt door ons,Theo en Elly, samen gegeven. Wij zijn in 1986 getrouwd en hebben lastige periodes gekend waar we samen (met hulp) doorheen zijn gekomen. We zijn dus ervaringsdeskundigen. We merken dat het positief beleefd wordt als wij samen werken; beide partijen zijn vertegenwoordigd. Als team vullen wij elkaar aan en hebben plezier in het samenwerken. We hopen dat we eraan kunnen bijdragen dat jullie weer met plezier kunnen samenleven!
.
Soms is herstel van de relatie niet mogelijk. Het is wel belangrijk dat dit helder wordt. Als partners uit elkaar gaan of kiezen voor een proefscheiding proberen we het meest optimale te bereiken: begrip voor elkaar en de situatie waarin jullie zijn beland. Dan kan afscheid worden genomen in een sfeer van respect.

Wat kost het?

Aanmelden kan middels onderstaande link.

Online aanmelding

Na aanmelding vragen we je het volgende Formulier  in te vullen