vooraf          Individuele Retraite

Individuele retraite wordt gegeven door Theo of Elly

Je heb behoefte om een week op jezelf te zijn, even afstand nemen van thuis. Je bent misschien aan het eind van je latijn of je relatie zit in een crisis.

Het kan om heel veel redenen zijn, maar even er tussen uit is in ieder geval een goed plan. Tegelijkertijd heb je behoefte aan nieuwe input van iemand die met je meedenkt. Iemand die onafhankelijk ten opzichte van je situatie staat. Behoefte aan een goed gesprek en aandacht voor jou.

Retraite met verblijf in Het Tuinhuis
Praktijk Herstel biedt je de mogelijkheid om vijf dagen aaneen een time-out te nemen in een omgeving waar je jezelf kan zijn.

In ons gezellig Tuinhuis heb je een heerlijk onderkomen. Het heeft een eigen ingang, het is gescheiden van het voorhuis waar onze praktijk is gevestigd. Wij zelf wonen achter op het erf in de oude stal.

In de tuin is het bij goed weer heerlijk vertoeven, er is ruimte genoeg!

Dagelijkse sessies met een therapeut
Van maandag tot en met vrijdag ontvang je elke dag een of twee therapiesessies. Het aantal gesprekken hebben we vooraf jou  besproken. 

Deze therapie wordt door één van ons gegeven. Je kan vooraf aangeven of je liever met Theo of Elly in gesprek wilt gaan.

Activiteiten in de omgeving van Dordrecht
Naast de therapie vul je de dagen in op een manier die bij jou past. Dordrecht heeft veel aantrekkelijke mogelijkheden. Zo is er op 5 minuten fietsen een mooi natuurgebied waar je kunt wandelen, fietsen en zelfs zwemmen als je van natuurwater houdt.

Dordrecht zelf is een mooie oude stad met een gezellige centrum, veel musea en mogelijkheden te over om lekker uit eten te gaan.

Doel van de week
We streven ernaar dat je aan het eind van de week wat meer tot rust bent gekomen.
Hopelijk weet je meer waardoor je wel overwogen keuzes kunt maken.

Neem direct contact met ons op!

Hoe werkt het?

Je meld je aan via het formulier hieronder.
Daarna nemen we zo snel mogelijk (binnen een werkdag) telefonisch contact met je op.
Heb je vragen? Bel, mail of App ons gerust! 

5 + 9 =

Ervaringen van cliënten

Relatietherapie:
de ervaring van Sjors en Lieve  2021
Lieve: We waren elkaar kwijt geraakt in de afgelopen jaren. En omdat we zo verschillend zijn ging het in de opvoeding van onze kinderen ook helemaal niet goed. Door de gesprekken ben ik me bewust geworden van mijn behoeftes: “ik sta altijd AAN”. Sjors stond inmiddels meestal op “UIT”, hoe langer het duurde hoe groter mijn gemis voelde hetgeen ik omzette in frustratie. Daardoor ging ik Sjors op druk zetten. Ik ben zo blij dat ik dit nu helder heb en heb geleerd hoe we kunnen samenwerken. Ik voelde me zo begrepen door Theo en Elly. Maar het mooiste was dat Sjors me nu begrijpt. We zijn heel erg geholpen om elkaar te bereiken.

Sjors: ik voelde me zo uitgeput in de relatie, ik deed mijn beste maar het lukte maar niet Lieve te bereiken. Ik ging me terug trekken, voelde me boos en machteloos. Ik heb geleerd om elke dag even echt contact met Lieve te maken. Zij reageert er zo positief op. Ik heb geleerd hoe ik dat kan doen. Dat is best nieuw en ook eng en kwetsbaar, eigenlijk helemaal nieuw.
Ik ben heel blij dat we deze therapie hebben gevolgd.  Aanrader!!

Lees meer….

Hoe werkt het?

Je meld je aan via het formulier hieronder.
Daarna nemen we zo snel mogelijk (binnen een werkdag) telefonisch contact met je op.
Heb je vragen? Bel, mail of App ons gerust!

 

Contact

Stevensweg 83
3319 AJ Dordrecht

06-38008055
praktijk@praktijkherstel.nl

KvK: 24453160

Rek. nr.: NL34 RABO 03953 98 991
t.n.v. Praktijk Herstel

6 + 4 =