Retraite

Je heb behoefte om een week op jezelf te zijn, even afstand nemen van thuis. Je bent misschien aan het eind van je latijn of je relatie zit in een crisis.

Het kan om heel veel redenen zijn, maar even er tussen uit is in ieder geval een goed plan. Tegelijkertijd heb je behoefte aan nieuwe input van iemand die met je meedenkt. Iemand die onafhankelijk ten opzichte van je situatie staat. Behoefte aan een goed gesprek en aandacht voor jou.

Retraite met verblijf in Het Achterhuis

Praktijk Herstel biedt je de mogelijkheid om vijf dagen aaneen een time-out te nemen in een omgeving waar je jezelf kan zijn.

In ons gezellig achterhuis heb je een heerlijk onderkomen. Het heeft een eigen ingang, het is gescheiden van het voorhuis waar onze praktijk is gevestigd. Wij zelf wonen achter op het  erf in de oude stal.

In de tuin is het bij goed weer heerlijk vertoeven, er is ruimte genoeg!

Dagelijkse sessies met een therapeut

Van maandag tot en met vrijdag ontvang je elke dag een of twee  therapiesessies. We ondersteunen je dat je helder kunt nadenken over wat je wilt, wat er is fout gegaan en waar je naar toe wilt.

Deze therapie wordt door één van ons gegeven. Je kan vooraf aangeven of je liever met Theo of Elly in gesprek wilt gaan.

Activiteiten in de omgeving van Dordrecht

Naast de therapie vul je de dagen in op een manier die bij jou past. Dordrecht heeft veel aantrekkelijke mogelijkheden.  Zo is er op 5 minuten fietsen een mooi natuurgebied waar je kunt wandelen, fietsen en zelfs zwemmen als je van natuurwater houdt.

Dordrecht zelf is een mooie oude stad met een gezellige centrum, veel musea en mogelijkheden te over om lekker uit eten te gaan.

Doel van de week

We streven ernaar dat je aan het eind van de week wat meer tot rust bent gekomen.
Hopelijk weet je meer waardoor je wel overwogen keuzes kunt maken.

 

Bekijk de arrangementen